Om Portalen
top6
top1
top2
top3
Midgårdsormen
top4
top5

Om portalen


Mange kan sikkert huske den livlige debat i foråret 2010, da Turistforeningen bekendtgjorde at turistkontoret i Otterup kun skulle være åben halvdelen af året. Jeg var selv uforstående overfor begrundelsen - specielt efter at Kommunen lovede at betale lønningerne til personalet.


Til generalforsamlingen i Turistforeningen, som blev holdt på Otterup Hotel, kort tid efter, kom muligheden så for at få indflydelse på hvad der skulle ske i den sag - men der skete ingenting!


I den anledning købte jeg domænet 5450-otterup.dk, for at vi så selv kunne sætte fokus på vores del af Nordfyn. Jeg forsøgte at få nogle af dem der havde råbt højest i debatten, til at være med til at lave en portal om 5450 Otterup, men uden held!


Efter at have talt med en hel masse mennesker - som alle synes det ville være en god ide med en portal - besluttede jeg så selv at gå igang med at finde ud af, hvad der kan lade sig gøre og hvordan det måske kunne være spændende at være med.


Det er der nu kommet rammerne til portalen ud af, og jeg håber at mange i vores område af Nordfyn, har lyst til at være med til at udvikle portalen.


Portalen skulle gerne blive så interessant, at mulige tilflyttere får en god fornemmelse af at vi er aktive i lokalområdet. Ligeledes er håbet at vores portal, bliver det foretrukne site for turister, som ønsker at besøge os.


Jeg har lagt op til at alle der har noget på hjertet, kan komme med debatindlæg om 5450 Otterup. Det er blot at sende en mail med hvad der ønskes at debatere.Portalen er i maj 2012 overdraget til Foreningen 5450 Otterup.


Med venlig hilsen

Stig Thomsen
5450-otterup.dk